Tøjreparation i Odense – Rekord Rens til din tjeneste

Rekord Rens på Kochsgade i Odense er et etableret renseri, der tilbyder vask og rensning af alt fra; dyner og tæpper -til jakker, sko og tasker mm. Hos Rekord Rens og Vask er kundernes tilfredshed vores fornemmeste opgave og målsætning. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder ekstra ydelser inden for tøjreparation i Odense. Så har du brug for en lynlås reparation, eller er der gået hul på din nye kjole? Ingen problemer!

Hos Rekord Rens og Vask står vores skrædder klar til at udføre professionel reparation af tøj i Odense og omegn. Vi har gjort det nemt for dig – både at få renset og repareret dit tøj ét og samme sted, uden det behøver at koste dig en bondegård.

Kontakt os
Sidebar

Forlæng dit tøjs levetid med en tøjreparation i Odense

Vi har alle sammen prøvet det! Huller i tøjet efter en tur i byen eller en ødelagt lynlås i de nye bukser. Fortvivl ikke! Hos Rekord Rens og Vask arbejder vi dagligt med mange typer af tøjreparation. Vores dygtige skrædder har mange års erfaring med professionel tøjreparation, samt mindre tilretninger som f.eks. oplægning af bukser. Så forlæng dit tøjs levetid med en tøjreparation. Det gavner både pengepungen, klimaet og giver tøjet nyt liv, så du kan få glæde af det i mange år frem.

Udførelse af tøjreparation i Odense

Så har du brug for reparation af tøj, lynlås reparation i Odense, eller oplægning af bukser i Odense? Vi tager både imod større og mindre reparationsopgaver, så vent med at aflevere tøjet i genbrugsbutikken, og kontakt i stedet Rekord Rens og Vask og hør nærmere om mulighederne for reparation af tøj. Større opgaver klares typisk i løbet af otte dage, mens mindre reparationer klares i løbet af én- til to hverdage.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os