Effektiv tøjrens i Odense – Rekord Rens

Pust nyt liv til dit tøj med professionel tøjrens i Odense! Hos Rekord Rens har vi mange års erfaring med tøjrens af højeste kvalitet og stor grundighed. Med vores service sparer du både tid, besvær og penge, og du får rene og lækre tekstiler retur, der ofte er så gode som nye. Læs med her og bliv klogere på vores forskellige services.

Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til os på 66 13 58 00 og afgive din bestilling.

Kontakt os
Sidebar

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Rekord Rens står for topprofessionel tøjrens i Odense

Vores butik ligger i Odense SV, nærmere bestemt Tarup, hvortil der er nem adgang fra hele Odense. Hos Rekord Rens ønsker vi at gøre det så nemt for dig som muligt, så vi tilbyder en meget attraktiv service, hvor vi tager os af det hele:

  • Afhentning og tilbagelevering af vasketøj på hjemmeadressen efter aftale
  • Vask og tørring af tøjet
  • Tøjet lægges sammen
  • Tøjet stilles på et aftalt sted – eventuelt hos naboen
  • Hvis du er forhindret på leveringsdagen, kan aftalen nemt ændres
  • Falder leveringsdagen på en helligdag, gennemfører vi aftalen alligevel, medmindre du har et andet øsnke, naturligvis.

Her får du altså en fleksibel vaskeaftale på dine vilkår, og du sparer dig selv for det sure slid, som vasketøj ofte er i en travl hverdag.

Kvalitet & service er for os mærkesager

Rens i Odense med udgangspunkt i dine behov

Hos os er en åben og nærværende dialog helt central i vores forretning. Det giver os mulighed for give dig dem bedst mulige service, eksempelvis i forbindelse med parfumeallergi, særlige vaskemidler eller noget helt tredje. Hos Rekord Rens kan du desuden være sikker på, at vi bruger det bedste produkter, der er på markedet, så du får et friskt og pletfrit resultat hver gang.

Kontakt os