Tæpperens Odense – Vi klarer pletterne

Ups! Et kort øjebliks uopmærksomhed og tæppet er ødelagt! Kaffe og rødvin er en af de helt store syndere, hvad angår permanente pletter på gulvtæppet. Dem som har børn, ved også at pletter på gulvtæppet, er et uundgåeligt fænomen.

Tøv en kende før du investerer i et nyt tæppe. Ring i stedet til Rekord Rens og Vask. Vi har mange års erfaring med tæpperens i Odense og omegn, og kan hjælpe dig med at forlænge tæppets levetid og blive pletterne kvit. Hos Rekord Rens og Vask er stolte af vores høje faglighed, fleksible åbningstider og lægger stor vægt på en god og personlig service for alle vores kunder.

Kontakt os
Sidebar

Rensning af tæppe i Odense? Du ringer – vi kører

Hos Rekord Rens og Vask vil vi gøre vores for at yde god service til alle vores kunder. Rensning af mindre løse tæpper i Odense, kan klares direkte i vores butik i Korchsgade, hvor vi står klar til at tage godt imod dig og dit tæppe. I forbindelse med rensning af væg- til -væg tæpper, og andre store tæpper, sender vi altid gerne en af vores dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere hjem til dig, så du er i gode hænder. Rekord Rens og Vask har mange års erfaring med mange typer af tæpper og pletter, og der er få opgaver, vi ikke kan klare.

Miljøvenlig rensning af løse- og ægte tæpper i Odense

Forlæng dit tæppes levetid med miljøvenlig tæpperens i Odense. Derfor kan vi også uden besvær stå for rensning af ægte tæpper samt rensning af løse tæpper af uld eller andre kombinerede materialer.

Hos Rekord Rens og Vask kan du være sikker på, at vi passer godt på dine ægte og uldne tæpper. Vi passer også godt på miljøet. Vores moderne renseri er optimeret til nænsomt at rense dine tæpper, helt uden brug af unødig kemi.

Rens af tæppe i Odense?
Du er velkommen til at kigge forbi ved lejlighed.

Kontakt os
renseri odense baggrund