Vask af bådkalecher

Pris vask og imprægnering af bådkaleche: 305 kr./kg.

Vi har gode erfaringer med vask af kalecher m.v., men gør opmærksom på at vinduer kan gå itu eller blive ridsede under vasken, og at der kan opstå utætheder på kalechen.

Ligeledes kan det blive nødvendigt at eftersy kalechen, da syninger også nedbrydes med tiden på grund af solen.

Maskinvask er hårdt ved kalechen og anbefales kun ved stærkt tilsmudsede kalecher (eller af magelighed).

Bliver vinduerne matte efter vask, skyldes det at solens UV stråler har nedbrudt PVC overfladen. Ved vask fjernes affaldsstofferne fra overfladen, der herefter vil virke mat. Ved permanent matte vinduer er overfladen nedbrudt af sollyset. Matte vinduer kan som nødløsning aftørres med polervoks, petroleum eller olie, men bør skiftes!

Hvis kalechen er misfarvet af jordslag, kan vask og eventuel klorering dæmpe misfarvningen, men der garanteres ikke for, at den forsvinder. Kalechen imprægneres i forbindelse med vask, men skulle der være eventuelle utætheder, kan specialimprægnering klare opgaven.

På enkelte fabrikater, der har acrylbehandlet bagside, kan gulning forekomme i forbindelse med klorering; lette angreb dæmpes med tiden af sollys.

Der ydes ikke garanti ved ovennævnte skader.

Kalecher fremstillet af bomuld – hør eller pvc dug, samt kalecher med vinduer af laminat PVC, eller med fluenet, modtages gerne, men der kan være risiko forbundet ved en behandling.  

Der ydes ikke garanti evt. skader

Kontakt os
Sidebar